ZWIJNDRECHT – Your Health Spot hét leefstijl- & vitaliteitscentrum in Zwijndrecht, is sinds juli de enige aanbieder binnen de Drechtsteden waarbij het GLI-programma (Gecombineerde Leefstijl Interventie) door de basisverzekeraar wordt vergoed.

In dit 2-jarige programma word je middels groepsbijeenkomsten en individuele coaching begeleid bij het aanleren van een gezonde leefstijl en het bereiken en behouden van een gezond gewicht.
In aanvulling op het GLI-programma biedt Your Health Spot ook nog een aantal extra onderdelen gratis aan: de fysio-screening, drie maanden begeleid sporten en wekelijks meten en wegen.
Your Health Spot heeft daarnaast een lokaal samenwerkingsmodel ontwikkeld, waarmee zorgverleners uit de regio Drechtsteden kunnen meedraaien in het GLI-programma.

De missie van Your Health Spot is om cliënten te helpen regie te nemen over hun eigen leven, bewust te werken aan hun gezondheid en te doen wat hen gelukkig maakt. Daarnaast vindt Your Health Spot het vanuit maatschappelijk oogpunt belangrijk dat mensen door het programma direct hun strijd aangaan tegen overgewicht, waarbij ook de zorgkosten gereduceerd worden.