ZWIJNDRECHT – Goed nieuws voor de kinderen van basisschool de Dolfijn in Zwijndrecht! Yes! Kinderopvang opent daar een nieuwe BSO-locatie. En omdat dit een nieuwe BSO-locatie is, zijn er nu nog een paar plekjes vrij. Kinderen zijn van harte welkom om hier voor en na schooltijd te komen spelen.

Voor ieder kindje wat wils
Tijdens de buitenschoolse opvang vermaken kinderen zich voor en na schooltijd in een leuke en uitdagende omgeving. De professionele medewerkers van Yes! Kinderopvang ontvangen de kinderen met open armen uit school. Eerst even een hapje en drankje en daarna doen ze leuke  activiteiten met de kinderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten! Zo is er op de locatie Laurensvliet een leuke en uitdagende natuurtuin waar de kinderen heerlijk na schooltijd nog kunnen spelen. Locatiemanager Chantal Korporaal vertelt enthousiast: ‘We hebben een heerlijke natuurtuin waar de kinderen lekker in kunnen klimmen en klauteren, maar daarnaast hebben de kinderen voldoende gelegenheid om zelf binnen te spelen of lekker te relaxen. De kinderen kunnen kleuren, verven en knutselen. Maar we hebben ook een groot aantal leuke gezelschapsspellen en een digibord waar de kinderen spelletjes op kunnen spelen en televisie kijken. Voor ieder kindje wat wils dus!’

Rondleiding
Zit uw kindje op basisschool de Dolfijn locatie Laurensvliet, dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op deze BSO-locatie. De locatie is al geopend. Locatiemanager Chantal geeft u graag een rondleiding! Meer informatie over Yes! Kinderopvang en de mogelijkheden op de buitenschoolse opvang vindt u op www.yeskinderopvang.nl.