Vrijdagavond bingo in Het Badhuis

ZWIJNDRECHT –  In het buurthuis Het Badhuis wordt op vrijdag 31 maart weer een gezellige bingoavond gehouden. Er worden zes rondes gespeeld en per ronde heeft men drie keer kans op een prijs. Een bingoboekje voor zes rondes kost € 4,50. Daarnaast loten alle kaarten mee voor een boodschappen-tegoedbon en worden na afloop nog allerlei andere prijzen verloot. De lootjes kosten € 0,50.

Voor aanvang van de bingo, en in de pauze, is er koffie, thee of (fris)drank te koop aan de bar. De hapjes in de pauze worden aangeboden door Het Badhuis. Ook zijn er snacks,  als broodje hamburger, bal of tosti te bestellen. De deur gaat om 19.00 uur open en men begint in Het Badhuis met spelen om 19.30 uur.

Huiskamer van de wijk
Het Badhuis is de hele week open voor degene die behoefte heeft aan een praatje of gezelligheid. Tijdens de koffie-inloop op dinsdag, donderdag of vrijdag (10.00 tot 12.00 uur) kan men daar een spelletje spelen, gezamenlijk meebreien aan dekens voor Gambia of Roemenië of sjoelen op vrijdag. Voor koffie of thee betaald men € 0,75 per kopje. Iedereen is altijd welkom in deze huiskamer van de wijk. Men vindt alle activiteiten van Het Badhuis op de overzichtelijke website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl

Info
Voor meer informatie tel: 078 7850503 of e-mail: info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl.
Het Badhuis is te vinden aan Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht.

Bron: Het Badhuis