Voormalig Olympisch honkballer Persy Isenia geeft les op Zwijndrechtse basisscholen

ZWIJNDRECHT – In de afgelopen paar weken heeft oud olympisch honkballer Percy Isenia in samenwerking met HSV Zwijndrecht, Toppie Coach, Hi5 Ambacht en gesponsord door Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard, bij een aantal basisscholen in Zwijndrecht  workshops honkbal gegeven. Een geweldige kans voor de kinderen om enthousiast te worden voor een sport als honkbal. Tijdens gymlessen kregen ze de basisbeginselen op een speelse manier aangeleerd. Daarna was er de mogelijkheid om vorige week nog een training te volgen op het echte veld van HSV Zwijndrecht. Deze week is er als mooie afsluiter een klein toernooi op 18 april 2019.

Basisschool leerlingen van Zwijndrechtse basisscholen kregen de afgelopen weken tijdens hun gymlessen een workshop van Olympisch honkballer en 156-voudig international Percy Isenia. Hier leren ze de basisbeginselen van de honkbalsport.

De kinderen die hier enthousiast door zijn geworden, zijn van harte welkom om op 18 april 2019 van 15:30 – 17:30u bij HSV Zwijndrecht op het veld een klein en gezellig toernooi te komen spelen onder professionele leiding van Percy Isenia en de trainers van HSV Zwijndrecht. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes zijn allemaal welkom. Opgeven voor het toernooi kan via Maarten Westbroek: maarten@toppiecoach.nl (078-6450039)

Deze activiteiten worden ondersteund door Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard om kinderen uit deze regio te laten deelnemen aan een sport en daardoor in beweging te komen. HSV Zwijndrecht, Toppie Coach, Hi5 Ambacht en Isenia Baseball Clinics zorgen voor deze leuke activiteit door de kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met een minder bekende sport waar Nederland het toch bijzonder goed doet op internationaal niveau.

Alle jeugd en volwassenen zijn ook altijd welkom bij HSV Zwijndrecht. Meetrainen kan altijd een aantal keren gratis om het te proberen.