Vestiging Verhage in Walburg heropent haar deuren

Foto Verhagen. De vernieuwde Verhage vestiging in Walburg.

ZWIJNDRECHT – Na een grondige verbouwing is de Verhage vestiging in het noorden van Zwijndrecht weer geopend voor gasten. Het fastservice restaurant in winkelcentrum Walburg is uitgebreid tot ruim twee keer zijn oorspronkelijke grootte door het naastgelegen pand, wat voorheen de thuisbasis van kapsalon Hair App was,  erbij te betrekken. Naast een nieuw interieur beschikt de store nu ook over een ijssalon en een volwaardige lunchroom.


Franchisenemer Jeffrey Reedijk, die zijn carrière op zijn 18e aan de Kort Ambachtlaan begon, en nu al vijf jaar de eigenaar is van Verhage Walburg, kijkt ernaar uit om samen met zijn partner Cathy Overgaauw hun gasten  te verwelkomen in de vernieuwde vestiging: ‘Het restaurant biedt een allround eetervaring in een huiselijke sfeer. Ons aanbod gaat verder dan het klassieke fastfood-assortiment, met sandwiches, tosti’s, Italiaans schepijs, gebak van Dudok en koffie bieden we de gast alles wat ze wensen. We zijn zeer benieuwd naar de reacties van de bezoekers!’

Foto Verhagen. Ondernemer Jeffrey Reedijk en partner Cathy Overgaauw.

Klaar voor de toekomst
Verhage Walburg is al sinds 1994 een begrip in de omgeving. In de vroege jaren ‘90 verwierf Tom Bijl, latere directeur van Verhage Franchise, het pand. Dit was de tweede locatie in Zwijndrecht, nadat er eerder al een succesvolle vestiging was geopend op de Kort Ambachtlaan. Winkelcentrum Walburg heeft de afgelopen jaren een grondige renovatie ondergaan. Dit heeft geleid tot een nieuwe, frisse uitstraling. Zowel het winkelcentrum als de Verhage-vestiging zijn daardoor klaar voor de toekomst.

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In de afgelopen 55 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastservice keten bestaande uit 43 restaurants, allemaal geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van deze ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

Bron: Verhage