Vermiste vrouw na zoektocht op zolder gevonden

Ook een politiehelikopter deed mee naar de zoektocht

ZWIJNDRECHT-  Zaterdagmorgen is in een huis in de Ruys de Beerenbrouckstraat een vrouw aangetroffen die daarvoor door een naaste als vermist was opgegeven. De politie vond na een grote zoektocht in de buurt de vrouw uiteindelijk op zolder. Ze was er slecht aan toe en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft in verband hiermee een 73-jarige man aangehouden.

De 60-jarige vrouw werd in de nacht van vrijdag op zaterdag als vermist opgegeven. Er volgde een uitgebreide zoektocht in de buurt waarbij ook een helikopter werd ingezet. Bij de politie en brandweer leefde de vrees dat ze onder het ijs was geraakt. Met duikers werd daarom ook gezocht in een nabijgelegen singel. Uiteindelijk werd de vrouw door de politie in kritieke toestand op de zolder van de woning aangetroffen. Volgens buurtbewoners, en sommige media, zou de vrouw in een kist gevonden zijn maar dat kon niet worden bevestigd. Ze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De aangehouden man is vermoedelijk de bewoner van het huis.

Informatie
Er is inmiddels al gesproken met meerdere buurtbewoners en de politie is bezig om helder te krijgen wat zich hier precies heeft afgespeeld. Wie waardevolle informatie kan geven en nog niet met de politie gesproken heeft kan bellen met 0900-8844.

Bron: politie