ZWIJNDRECHT – Op donderdag 31 oktober was het dan zover. De tweede Beursvloer, georganiseerd door welzijnsorganisatie Diverz en tot stand gekomen met ondersteuning van het ondernemersfonds was een feit. Het was de eer aan burgemeester Hein van der Loo om de Beursvloer officieel te openen in Van der Valk Hotel ARA. Kort daarna werden door de hoekmannen en vrouwen de eerste matches al gemaakt.

In een ontspannen sfeer en ondersteunt door spreekstalmeester Wouter Gorter hebben ruim 130 deelnemers van verschillende maatschappelijke organisaties en ondernemers zich ingezet om zoveel mogelijk matches te maken. Dankzij de inzet van alle aanwezige bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn er op de tweede maatschappelijke beursvloer een geweldig aantal matches gemaakt, 70 matches in totaal.  Door kandidaat-notaris Kavita Bhagola  (Goedegebuure notariaat) is aan al deze matches een maatschappelijke waarde verbonden. Aan het einde van de beurs was de waarde van alle matches ruim € 23.070,-. Al met al een beursvloer waar Diverz met trots op terug kan kijken.

Dank gaat uit naar alle deelnemers! Trots op de verbindingen die zijn ontstaan en het enthousiasme van iedereen. Volgend jaar is Diverz voornemens wederom de Beursvloer Zwijndrecht te organiseren.