ZWIJNDRECHT – Afgelopen najaar was de eerste succesvolle editie van de Lindtse Voetbalschool. Met een groot aantal van 24 deelnemers was het maximum bereikt voor deze eerste editie. Alle kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 hebben weer vele techniekvormen geleerd en vele vlieguren gemaakt om zich verder te kunnen ontwikkelen. Uiteraard kreeg iedere deelnemer weer het fraaie certificaat.

Om het succes een vervolg te geven heeft Groote Lindt besloten om van het voorjaar de tweede sessie van dit seizoen te starten. Deze is vanzelfsprekend weer voor iedereen toegankelijk en dus ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

Start
De start vindt plaats op vrijdagavond 8 maart aanstaande. De inschrijvingen worden binnenkort open gezet en er vinden opnieuw 8 sessies plaats op de vrijdagavond. Er wordt uiteraard rekening gehouden met vakanties. De data staan op de website van Groote Lindt waar u zich tevens kunt inschrijven.

De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer skills die zich al meer dan tien jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 – 13 jaar. De 8 trainingen zijn op vrijdagavond en duren 1 uur.

Kind centraal, voor iedereen toegankelijk
Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus.  Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor Niet-Leden van Groote Lindt

Nieuw: ook voor keepers
Naast de Lindtse Voetbalschool organiseert Groote Lindt vanaf vrijdag 8 maart ook de Lindste keepersschool. Onder leiding van Patrick Zoutewelle kunnen keepers de fijne kneepjes van het keepersvak onder de knie krijgen. Omdat kwaliteit voor de kwantiteit gaat binnen onze opleidingen geldt ook hier dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn!

Kosten
De kosten bedragen € 85,00 en daarvoor krijgt iedere deelnemer buiten de 8 sessies tevens een trainingstenue van het bekende sportmerk Quick.