ZWIJNDRECHT – Met ingang van 1 oktober start de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een statiegeldactie voor aanschaf van een nieuw soort wedstrijdbalk, een zogenaamde “Soft-Top-balk”.

Deze nieuwe door Janssen en Fritsen ontwikkelde uitvoering is in het voorbije seizoen voor het eerst bij door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) georganiseerde turnwedstrijden geïntroduceerd. De ervaring leerde dat het werken op deze nieuwe uitvoering duidelijk anders is als die op de bij O&O in bezit zijnde balken. Voor een goede wedstrijdvoorbereiding is aanschaf van deze nieuwe balk een noodzaak.

O&O heeft momenteel niet de financiële ruimte deze prijzige balk aan te schaffen. Afdeling turnen dames wil nu zelf gaan proberen het geld voor deze balk bij elkaar gespaard te krijgen en wel middels een lege-flessen actie.

In samenwerking met O&O-sponsor  Jumbo-Zwijndrecht (Walburg) is er een statiegeldactie opgezet. Bij het inleverpunt van lege flessen (frisdranken, bier, etc) staat een speciale O&O-box waar iedereen het ontvangen statiegeldbonnetje in kan stoppen. Het opgehaalde bedrag zal door Jumbo-Zwijndrecht worden uitgekeerd aan O&O.

Spaart u mee voor een nieuwe wedstrijdbalk?