Start Diabetes Challenge in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – In Zwijndrecht starten de zorgverleners waar- onder huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen een wandel Diabetes Challenge. Zij doen dat om de gezondheid van mensen met diabetes te verbeteren.

In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. In kleine stappen trainen deelnemers en zorgverleners samen tot aan de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. De Vivera sportcoaches ondersteunen dit initiatief van de lokale zorgverleners van harte. De diabetes Challenge in Zwijndrecht is voor mensen met, maar ook voor mensen zonder diabetes. Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Het doel is om een structurele bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

Meer informatie over dit initiatief?
Kom naar de informatiebijeenkomst op donderdag 28 maart. De wandelingen zijn elke dinsdagavond om 19.00 vanaf dinsdag 16 april. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.nationalediabeteschallenge.nl/diabeteschallengezwijndrecht/