HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Mad Science bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Kom het feest meevieren in de herfstvakantie op woensdag 23 oktober!

Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven. Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken. Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet. Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater! Met een te gekke voorstelling voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om als wetenschapper verkleed naar het theater te komen. Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapsexperience!

Woensdag 23 oktober, 16.00 uur. Kaartjes kosten 15,50 euro, een familieticket 13,75 euro (min. vier kaarten). Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.