Schoolzwemkampioenschappen

ZWIJNDRECHT – Woensdag 20 maart a.s. wordt er door de vereniging ZZ&PC de Devel de schoolzwemkampioenschappen georganiseerd in het Sportcomplex de Hoge Devel te Zwijndrecht. Dit is voor leerlingen van de diverse basisscholen in Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam.

Per school kan er ingeschreven worden met een team wat bestaat uit 6 leerlingen. 2 leerlingen uit de onderbouw, 2 uit de middenbouw en 2 uit de bovenbouw. Alle individuele tijden worden per team bij elkaar opgeteld en het team met de snelste tijd wint. De 3 snelste teams worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Regionale Schoolzwemkampioenschappen. Uiteraard is er voor elke deelnemer een herinnering aan dit gezellige evenement.

De ingang van ZZ&PC De Devel is tegenover het Develpaviljoen, waar ook het clubhuis is. De entree voor deze wedstrijd is gratis en alle belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken. In ons clubhuis kunt u uiteraard terecht voor een hapje en een drankje, tegen een kleine vergoeding. U kunt niet pinnen dus u dient contant te betalen. We hopen uiteraard op veel aanmoediging tijdens de wedstrijd van juffen, meesters, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en verdere bekenden van de zwemmers. Aanvang van deze wedstrijd is 17.00 uur.