ZWIJNDRECHT – De rotonde van de Koninginneweg bij winkelcentrum De Passage is van 2 tot en met 6 december gesloten wegens herstelwerkzaamheden. Eerder dit jaar is de Koninginneweg opnieuw ingericht. In december vinden de laatste werkzaamheden hiervoor plaats.

Rotonde Koninginneweg afgesloten
Aan de bestrating van de rotonde Koninginneweg – Burgemeester Jansenlaan zijn schades ontstaan die gerepareerd moeten worden. Aannemer Heijmans herstelt deze schades in de week van 2 tot en met 6 december. Om de werkzaamheden zo veilig en snel mogelijk uit te kunnen voeren, wordt de rotonde in die week geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er worden omleidingsroutes aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de fietsen voetpaden rondom de rotonde.

Aanplant van bomen en beplanting
In december worden ook de bomen en de beplanting in de Koninginneweg aangebracht. Hiervoor hoeft de weg niet afgesloten te worden. Waar nodig worden verkeersmaatregelen genomen.

Overlast werkzaamheden
Het afsluiten van de rotonde brengt overlast met zich mee. We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Helaas is het geen optie om deze herstelwerkzaamheden uit te stellen nu de Pieter Zeemanstraat is afgesloten. De herstelwerkzaamheden moeten spoedig worden uitgevoerd. We vragen om uw begrip.

Meer informatie
Op www.zwijndrecht.nl/wegafsluitingen vindt u meer informatie over de omleidingsroute. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 14 078 of stuur een mail naar wijkbureau@zwijndrecht.nl.