Roon Staal komt met Lente Tour in de Kijfhoekkerk

l


ZWIJNDRECHT – Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Lente Tour naar Zwijndrecht. Het concert vindt plaats op vrijdag 31 mei in de monumentale Kijfhoekkerk.

Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel speelt Roon bekende coversongs op authentieke wijze en eigen werken in het Engels en Nederlands. Tijdens de concerten brengt hij zowel eigen, originele werken zoals Promise, The Garden Of Light of het Malawiaans Gebed ten gehore als bekende covers o.a. Help Me Through The Night, I Have A Dream, Sound Of Silence, Bridge Over Troubled Water, Sailing en Stay With Me ‘Till The Morning.

Musicals
Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Misérables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré Theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij naast Henk Poort als de zoon Titus van Rijn. Met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grote theaters aandeed. Daarna trad Roon veel op in het buitenland met zijn solowerk terwijl hij in Nederland nu zo’n 4 tournees per jaar volbrengt.

Info
De Roon Staal Lente Tour. Vrijdag 31 mei Kijfhoekkerk. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie en reserveringen kijk op roonstaal.com.

Bron : Roon Staal Music