Raad praat over kadernota 2025 en mogelijke bezuinigingen

ZWIJNDRECHT – Op dinsdag 11 juni is er een oriëntatieavond van de Zwijndrechtse gemeenteraad over de kadernota 2025 en een rapportage over mogelijke bezuinigingen.

De gemeente Zwijndrecht krijgt vanaf 2025 te maken met bezuinigingen. Het doel van deze avond is om de raad te informeren over de laatste financiële stand van zaken en de kadernota zodat een goede behandeling van de kadernota op 9 juli in de gemeenteraad mogelijk is.

Kadernota 2025
De avond wordt geopend met een presentatie waarin de belangrijkste punten uit de nieuwe kadernota 2025 en de laatste inzichten worden uitgelegd. Daarna kunnen raads(commissie)leden rondlopen om op een makkelijke en informele manier informatie van ambtenaren over mogelijke bezuinigingen te krijgen. Over deze bezuinigingen wordt in het najaar bij de begrotingsbehandeling definitief beslist.

Bijwonen of meekijken
De oriëntatieavond is vanaf 20.00 live te volgen via ATOS TV maar men is ook welkom om de avond bij te wonen op het gemeentehuis. Kijk voor meer informatie en de volledige agenda op www.Raadzwijndrecht.nl.

Bron gemeente Zwijndrecht