ZWIJNDRECHT – Vrijdagavond 20 september was de officiële galapremière van de door leerlingen gemaakte film XOXO. De makers en acteurs werden op een rode loper onthaald en onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij samen met ouders, vrienden en bekenden het resultaat van hun film kunnen aanschouwen.

Er werd hard gelachen en intens meegeleefd met de intriges van de personages in de film. Na afloop kregen de acteurs een daverend applaus en zij waren zeer tevreden over het eindresultaat. Het is een leerzaam proces geweest voor de leerlingen, die hebben mogen experimenteren en ervaren hoe het is om het script van een film te schrijven en dit op het doek over te brengen. Gedurende het jaar kregen zij intensieve begeleiding van Dana Gooijer. Deze film is te zien op het Youtube kanaal van Theaterhuis Drechtsteden.

De volgende uitdaging voor de Productiegroep van het Theaterhuis is dat zij gaan werken naar een uitvoering half februari in Spektakel van de musical FAME. Mocht u meer informatie willen over het Theaterhuis, dan kunt u mailen naar info@theaterhuis.com.