Politieke markt over onderzoek duurzaamheid en kwijtschelding afvalstoffenheffing

ZWIJNDRECHT – Politieke markt 19 maart over onderzoek duurzaamheid van de rekenkamer en kwijtschelding afvalstoffen- heffing. Dinsdag 19 maart om 20.00 uur is er een politieke markt. In de carrousel wordt gesproken het onderzoek duurzaamheid en kwijtschelding afvalstoffenheffing. De raadsvergadering zelf begint om 21.30 uur.

De rekenkamer heeft de afgelopen week haar onderzoek ‘Inzicht in impact: Onderzoek naar de effectiviteit van Klimaatadaptatie en Energietransitie in Zwijndrecht’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. De raadsleden bespreken nu het voorstel van de rekenkamer om de conclusies en aanbevelingen uit het rapport over te nemen.

Verordening kwijtschelding gemeentelijke afvalstoffenheffing
In verordening kwijtschelding gemeentelijke heffingen wordt voorgesteld een aanpassing door te voeren vanwege de introductie van het recycletarief voor afvalinzameling. Deze wijziging verzacht de impact voor (financieel) kwetsbare doelgroepen in Zwijndrecht.

Meekijken
Iedereen is voor het bijwonen van de vergaderingen welkom in het gemeentehuis van Zwijndrecht op het Raadhuisplein. Maar men kan ook de vergaderingen volgen via video-live of de rechtstreekse uitzending, van zowel de carrousels als de raadsvergadering, op ATOS TV.
Op www.raadzwijndrecht.nl vindt u de complete agenda, video-live en de meest actuele informatie.

Bron: Gemeente Zwijndrecht