Politieke markt over omgevingsvergunning voor opvanglocaties IJsselmeer en Veerweg

Kubusgebouw walburg, SBC gebouw, opvanglocatie

ZWIJNDRECHT – De Politieke markt van dinsdagavond 9 april gaat over de omgevingsvergunning voor de opvanglocaties aan de IJsselmeer 30 en Veerweg 10 en over ‘Bouwen aan vertrouwen’.

Er is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend om de tijdelijke opvang van vluchtelingen uit Oekraïne mogelijk te maken aan IJsselmeer 30 in Zwijndrecht (SBC-gebouw) en een aanvraag omgevingsvergunning ingediend om de tijdelijke opvang van asielzoekers mogelijk te maken aan Veerweg 10 in Zwijndrecht (Hotel ARA). Voor deze aanvragen, om een omgevingsvergunning, is een positief advies van de raad nodig.

Bouwen aan vertrouwen
Ook ‘Bouwen aan vertrouwen’ staat nogmaals ter bespreking op de agenda van de carrousel. Gevraagd wordt een besluit te nemen over de door de werkgroep ‘Bouwen aan vertrouwen’ aangedragen interventies, een bedrag van € 25.000 beschikbaar te stellen als werkbudget en een besluit te nemen over het vervolg.

Info
Om deze vergaderingen te volgen is iedereen welkom in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3. Maar men kan deze ook vanaf 20.00 volgen via de livestream of de rechtstreekse uitzending van één van de carrousels op ATOS TV. Op raadzwijndrecht.nl vindt men de complete agenda, actuele informatie en livestream.
Bron gemeente Zwijndrecht