Passion4kids: beleef het mee

ZWIJNDRECHT – Woensdag 17 april om 19.30 uur voeren de kinderen van de christelijke kindcentra De Notenbalk, Het Akkoord en De Rank van PIT kinderopvang & onderwijs, Passion4kids uit. Iedereen kan dit indrukwekkende evenement meebeleven. De toegang is gratis.

Om 18.30 uur begint bij de Bethelkerk de tocht met het verlichte kruis. Aansluiten kan op elk moment. Degenen die met de tocht meelopen, zijn gegarandeerd van een plek op het Raadhuisplein waar een vak voor hen is gereserveerd. Bezoekers die om gezondheidsredenen niet lang kunnen staan, kunnen een stoel vragen bij de vrijwilligers van PIT kinderopvang & onderwijs. Ook EHBO’ers zijn aanwezig en herkenbaar aan hun felgekleurde hesjes. Wegens wegwerkzaamheden is het Raadhuisplein niet bereikbaar vanaf de rotonde van de Koninginneweg/Willem van Oranjelaan. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Fietsen kunnen in de fietsenstalling worden geplaatst. Roken is niet toegestaan voor, tijdens en na de uitvoering. Het gemeentehuis is alleen toegankelijk voor de leden van de cast, het koor en de organisatie van Passion4kids. Mocht het weer roet in het eten gooien, dan staat op www.pit-ko.nl/passion4kids naar welke locatie er wordt uitgeweken.

Passion4kids wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers en de steun van sponsoren. Daarnaast verkoopt PIT voorafgaand en na Passion4kids op het Raadhuisplein iets te drinken en iets lekkers waarvan de opbrengst ten goede komt aan Passion4kids. “We kijken uit naar een inspirerende avond waarop we met elkaar het Paasverhaal en de boodschap van hoop kunnen delen. De kinderen van de cast en het koor en verteller Mattie Valk kunnen niet wachten. Mis het niet en beleef het mee! We hopen op mooi weer en een groot publiek,” aldus Ronald van der Veen, teamleider van De Notenbalk en projectleider Passion4kids.