Parkboerderij Kiboe-hoeve verrast met Knuffelkist

Stefan Hoogvliet (2e van links) en Carolien Laro (midden) geflankeerd door Quirijn van den Bosch en de medewerkers van Drechtwerk Groen, Anne, Nicky en Wim.

ZWIJNDRECHT – Vrijdag middag verraste Stefan Hoogvliet, directeur van Hoogvliet, de Kiboe-hoeve met een nieuwe Knuffelkist. De nieuwe kist vervangt de oude kist die voor de nieuwbouw bij het puntdakgebouwtje stond en waar veel Zwijndrechtse kinderen hebben gezeten met een konijn op schoot.

De kist is ontworpen door Carolien Laro van Hoogvliet in samenwerking met de beheerder van de boerderij Quirijn van den Bosch. De nieuwe knuffelkist is gemaakt door de overgenomen CNC afdeling van Ritmeester. De knuffelkist zal onder toezicht gebruikt worden en is zodanig uitgevoerd dat de dieren voldoende rust hebben.

In de bloemen gezet
Afgelopen week werd het bestuur van de Stichting de boerderij ook al flink in de bloemetjes gezet met door de familie Hamer geschonken bloembakken. Deze zijn door Werkvisie De Hoop zijn gemaakt en gevuld met de door Florensis beschikbaar gestelde planten. Het resultaat is volgens de Stichting prachtig geworden. Men werkt er hard aan om de boerderij op 1 juni van zijn mooiste kant te laten zien aan de inwoners van Zwijndrecht. Op deze dag zal de boerderij namelijk van 10.00 tot 16.00 uur haar 55-jarig bestaan vieren met een, voor groot en klein, afwisselend programma. Van schapen scheren tot pony rijden en nog veel meer. Het volledige programma zal vanaf 24 mei te lezen zijn op hun website kiboehoeve.nl

Voorzitter van dé Stichting Gerard Keuzenkamp (L) met Benjamin en Sander Hamer (R)

Bron: ATOS