Oriëntatiebijeenkomst Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0

ZWIJNDRECHT –  Op dinsdag 19 september vanaf 20.00 uur is er een oriëntatiebijeenkomst over de stand van zaken rondom de opgaven die voort gekomen zijn uit het Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0. Men is welkom dit bij te wonen in het gemeentehuis op het Raadhuisplein 3 of men volg de vergadering rechtstreeks op ATOS TV of video(live).

De gemeente is al ruim een jaar bezig met de uitvoering van het Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0. Op 19 september zullen de ambtelijk opdrachtnemers van de opgaven in gesprek gaan met de raad  over de behaalde resultaten, knelpunten en successen. Een informele avond waar het gesprek voorop staat.

Agenda Oriëntatie
20.00 – 22.00 uur Raadzaal  – Openbaar en te volgens via ATOS TV.
Informeren: Stand van zaken zeven opgaven voortkomend uit het Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0

Krachtig Zwijndrecht 2.0
Met het raadsprogramma 'Krachtig Zwijndrecht 2.0' zet de gemeenteraad van Zwijndrecht de koers voort, die vier jaar geleden is ingezet. Met daarin het streven naar een gemeente waar communicatie en participatie belangrijk gevonden wordt. Maar ook een gezonde, groene en duurzame gemeente waar het goed wonen, werken en vertoeven is. Waar armoede wordt aangepakt, de lokale economie wordt versterkt en iedereen tot zijn recht komt. De gemeente presenteert dit programma onder meer in de video: Krachtig Zwijndrecht 2.0.

Bron: gemeente Zwijndrecht