ZWIJNDRECHT – Op de kerstmarkt van Scouting Panoord is ieder jaar altijd veel te beleven. Voor de jeugd zijn er zowel sportieve als knutselactiviteiten georganiseerd. Er kan gegeten en gedronken worden en daarnaast is er de jaarlijkse Kerstloterij met vele mooie prijzen. De opbrengsten van de Kerstloterij gebruiken we om voor de jeugdleden nieuwe materialen aan te schaffen.

De Kerstmarkt staat vooral in het teken van de jeugd. Zij kunnen verschillende knutselwerkjes maken voor de kerst. Ook kunnen er kerststukjes gemaakt worden, alleen daar wordt een eigen bijdrage gevraagd voor de materialen. Verder staan er verschillende spellen waar de kinderen samen mee in de weer kunnen gaan. De sportievelingen kunnen op de klimwand terecht of op het speciaal voor deze gelegenheid gebouwde klimparcours. Uiteraard zijn al deze activiteiten onder de deskundige begeleiding van de vrijwilligers van Scouting Panoord. Verder is er volop de gelegenheid om wat te eten en te drinken. Onze vrijwilligers hebben weer hun best gedaan en serveren o.a. oliebollen en hamburgers.

In de voorverkoop zijn de meeste loten voor de Kerstloterij al verkocht, maar ook op de Kerstmark zelf zijn er nog loten verkrijgbaar. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. Aan het einde van de dag zal de trekking van de prijzen plaats vinden. De opbrengsten van de Kerstmarkt en de loterij worden dit jaar ingezet om nieuwe materialen voor de vereniging aan te schaffen. Daarnaast zullen wij een klein deel doneren aan het project ‘kinderen weer naar school in Oeganda’. Het geld dat wordt ingezameld, gaat naar scholen die opgezet zijn in vluchtelingenkampen in Noord-Oeganda. Het helpt deze scholen met leermiddelen en training van docenten.

De toegangsprijs voor dit alles is slechts 2 euro. Wij zien u graag op onze Kerstmarkt aankomende zaterdag 14 december vanaf 15:00. U vindt Scouting Panoord op sportpark Bakestein, Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht.