O&O turnsters doen goede zaken

ZWIJNDRECHT – Met twee gouden en vier zilveren medailles hebben de 3de divisie-turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goede zaken gedaan bij in Amsterdam gehouden 2de plaatsingswedstrijd individueel toestelturnen voor meisjes en dames.

In de categorie jeugd-2 eiste Gwen Bakker het goud op met in haar kielzog Anouk Tieman die zich het zilver om liet hangen. Een gelijk beeld liet het klassement bij de junioren. Hier ging het goud naar Serra Poters en het zilver naar Anna Rosmulder.

Bij de jeugd-1-N4 veroverde Esmee Snijder het zilver, evenals Dunya Bezemer die in de klasse pupil-1-N3 het zilver pakte. In deze laatste categorie miste Abigail Koch met haar vierde plaats net het podium. Een gelijk lot onderging  Marit van Efferen in de categorie pupil-2-N3.

In de loop van de week wordt bekend gemaakt wie zijn door gedrongen tot de eondstrijd. Verder zijn nog in de race Suzanne Esmeijer ( pupil-2-N3), Morgan van Krikingen en Quinty Joner (beiden jeugd-2), Milou van Schijndel en Suzanne van Slebeek (beiden junior).