Online “Bevrijdingsconcert” in de Bethelkerk

rhdr

ZWIJNDRECHT – Op vrijdag 1 mei a.s. wordt het tweede online concert uitgezonden vanuit de Bethelkerk te Zwijndrecht. Dit concert staat geheel in het teken van 75 jaar bevrijding en zal wederom verzorgd worden door de trompettisten Arjan & Edith Post en organist André van Vliet. Als speciale gast zal de zanger Bart Mijnster uit Zwijndrecht een aantal liederen zingen.

Bekende melodieën staan er op het programma, zoals “Glory, glory, hallelujah”, “Land of hope and glory” en “”Soldaat van Oranje”. Maar ook een medley van vaderlandse liederen en Bart Mijnster zingt onder andere de liederen “het Dorp”  en “Telkens weer” bekend geworden door de vertolking van respectievelijk Wim Zonneveld en Willeke Alberti. Ter afsluiting wordt het “Wilhelmus” uitgevoerd in een bewerking van Jan Zwart.

De uitzending begint vrijdag 1 mei om 20.00 uur en wordt uitgezonden op www.youtube.com/user/6822445 . Er wordt een digitale collecte gehouden, via banknummer NL 24 INGB 0002437489 onder vermelding van “Bevrijdingsconcert 1 mei 2020” Door de crisis zijn alle concerten die de musici in “normale tijd” geven weggevallen en daarom wordt uw donatie dan ook enorm op prijs gesteld! Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, 06-28571581 of via de email leenkoster53@gmail.com