ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 4 januari 2020 wordt er opnieuw een nieuwjaarsconcert georganiseerd in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Wegens het succes van vorig jaar en de vele positieve reacties naar aanleiding van de vorige keer wordt dit concert dus geprolongeerd en zullen ook nu weer de bekende musici Noortje van Middelkoop-panfluit en André van Vliet-orgel optreden.

Beide musici zijn met grote regelmaat op TV te bewonderen en zij spelen bij vele concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren op vele cd’s. Zij treden op 4 januari voornamelijk gezamenlijk op. Maar André van Vliet zal ook enkele orgelsolo’s en improvisaties ten gehore brengen. Bovendien zal Noortje van Middelkoop naast diverse soorten panfluiten ook nog andere instrumenten bespelen. Er is ook tijd ingepland voor samenzang, zodat vele muziekliefhebbers met uiteenlopende interesses allen aan hun trekken komen. Bij het ter pers gaan van dit bericht is het exacte programma nog niet bekend, maar we kunnen u verzekeren dat het repertoire zeer gevarieerd zal zijn. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. In de pauze kunt u in het Atrium van de kerk, van beide musici cd’s kopen en is er gelegenheid, om onder het genot van een drankje, Noortje en André te ontmoeten en elkaar een goed Nieuwjaar te wensen.

Wanneer u de toegangskaarten vooraf reserveert kosten deze slechts € 7. Dat kan telefonisch of door een WhatsApp of SMS te sturen met uw naam en het aantal kaarten. Het telefoonnummer is 06-28571581. Kaarten bestellen via de email is ook mogelijk: leenkoster53@g.mail.com. Aan de kerk kosten de kaarten € 10. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie kunt bellen of mailen met Leen Koster.