Nieuwjaarsfeest Zwijndrecht in het teken van oliebollen, chocolademelk, muziek en zandkunst.

ZWIJNDRECHT – Op maandag 8 januari 2024 luidt de gemeente Zwijndrecht het nieuwe jaar voor inwoners en ondernemers feestelijk in. Met een muzikaal programma met oliebollen, een foto-expositie, chocolademelk, het wensenmeisje en zandkunst. Een programma voor jong en oud op het Raadhuisplein.

Het thema van het nieuwjaarsfeest is ’24 wensen van 24 mensen voor 2024′. De wensen van deze 24 mensen worden niet alleen geprojecteerd op het Oude Raadhuis, maar zijn ook tot 22 januari te zien in de hal van het gemeentehuis. Het Nieuwjaarsfeest zelf biedt een programma vol entertainment en gezelligheid voor alle inwoners en ondernemers van Zwijndrecht. Hieronder vindt u een overzicht met alle aanvangstijden.

19.00 uur live muziek
Wie naar het Nieuwjaarsfeest komt, kan vanaf 19.00 uur genieten van oliebollen, appelbeignets en chocolademelk. Jazzband Jass-o-ciation zorgt ondertussen voor muzikaal entertainment en een wensmeisje verzamelt nieuwjaarswensen. Met een oliebol in de hand, kunnen aanwezigen genieten van een projectie op het Oude Raadhuis, waarop de 24 wensen van 24 mensen voor 2024 zijn te zien en lezen.

19.30 uur zandkunstenares
Vanaf 19.30 uur maakt zandkunstenares Rosa van der Vijver live haar bijzondere en indrukwekkende zandtekeningen.

19.45 uur expositie
Alle 24 wensen van 24 mensen hangen in de hal van het gemeentehuis. Deze 24 mensen uit of werkachtig in Zwijndrecht zijn geportretteerd door de in Zwijndrecht geboren fotograaf Hobie Minnebeuker. Vanaf 19.45 uur openen de deuren van het gemeentehuis en gaat het programma binnen verder.

20.00 uur toost met de burgemeester
Burgemeester Edo Haan brengt een toost uit op 2024 en opent de expositie ’24 wensen van 24 mensen’ officieel. De bezoekers kunnen daarna genieten van de live muziek van Loek van den Berg en Ildo Nandja, een borrel met hapjes en natuurlijk van de expositie.

Info
Nieuwjaarfeest maandag 8 januari 2024. Aanvang 19:00 uur, Raadhuisplein in Zwijndrecht. Gratis toegang.

Bron gemeente Zwijndrecht