Nationale Buitenspeeldag

ZWIJNDRECHT – Op 12 juni organiseert het Wijkplatform Walburg voor de 2de keer de Nationale buitenspeelmiddag voor kinderen uit de Wijk Walburg. De opkomst was vorig jaar groot, en wij verwachten dat er dit jaar nog meer kinderen komen. Ben je tussen de 2 en 12 jaar, kom gezellig spelen, ook al woon je in een andere wijk – wij sluiten geen kinderen buiten! Iedereen moet mee kunnen doen aan onze gezellige middag. De buitenspeelmiddag begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Een middag vol sport en spel op het grote grasveld achter het Londenseplein. Dit heet de Schotsetuin.

Carry en Joanne van het Wijkplatform Walburg, hebben er alles aan gedaan om leuke activiteiten voor de kinderen te bedenken. Maar ook de ouders zijn van harte welkom om met hun kinderen mee te spelen en te sporten. Samen touwtrekken, aan een broekhangen, of aan de bootkamp mee doen is veel leuker dan de hele middag toe kijken. Voor de aller kleinste zijn er spelletjes en kan er gesprongen worden op het springkussen. Op onze flyer kun je zien wat er allemaal te doen is.

Verhage Walburg zorgt dit jaar weer voor de limonade en voor een lekkere traktatie bij een volle activiteitenkaart, die de kinderen van het wijkplatform krijgen. Kom dus op 12 juni naar de Schotsetuin en speel mee.