ZWIJNDRECHT – Vrijdagavond 21 juni 20.00 uur tot zaterdagnacht 22 juni 02.00 uur is de jaarlijkse interkerkelijke Nacht van Gebed. Dit jaar in in Eltheto, het gebouw van de Oude Kerk, Kerkstraat 49 in Zwijndrecht. Van harte welkom! Je kunt ervoor kiezen om een deel van de avond of nacht mee te doen.

Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we met kerken samen voor vervolgde christenen. Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebedsteun. Wat als u / jij om je geloof vervolgd zou worden? Zouden wij ons gesterkt voelen als broeders en zusters samen kwamen om voor ons te bidden? Ieder gebedsblok tijdens deze avond en nacht wordt ingeleid door een filmfragment uit landen van de ranglijst met persoonlijke verhalen van de mensen daar. Zo’n gebedsblok eindigt met muziek en zang. In Zwijndrecht wordt de Nacht van Gebed georganiseerd door Kerken in Zwijndrecht. Door over kerkmuren samen te werken hopen wij o.a. de verbondenheid tussen de verschillende kerken en gemeenten onderling te versterken.

Loop rustig binnen en kijk hoe lang u blijven wilt. Meer informatie via de website www.opendoors.nl. Ook kunt u bellen met tel. 06 43 71 15 45 of mailen naar christiaannijsinklh@gmail.com