ZWIJNDRECHT – Na het daverende succes van vorig jaar vindt dit jaar opnieuw een Kerstconcert plaats voor het goede doel! Een sfeervolle kerk, optredens van het Inspire2LiveChoir onder leiding van dirigent Peter Overduin en grote sterren als sopraan Annelies Schep, bariton Marco Bakker, zanger Lou Prince en een gastoptreden van souldiva Berget Lewis. Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een zeer bijzonder Kerstconcert, op vrijdag 13 december 2019 in de Bethelkerk in Zwijndrecht.

Support Casper
De organisatie van het kerstconcert is in handen van ZorgMies Nederland, Lou Prince Events & Management en dirigent Peter Overduin. Het bijzondere Kerstconcert staat in het teken van twee bijzondere, goede doelen. Zo gaat de opbrengst naar Support Casper, de stichting van de arts Casper van Eijk die werkt aan een baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker. “We kennen allemaal mensen in onze naaste omgeving die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte”, zegt dirigent Peter Overduin, die met zijn Inspire2liveChoir acte de présence geeft. Het regionale koor met wortels in Alblasserdam is bekend, onder meer een gevolg van deelname begin dit jaar aan het tv-programma Holland’s Got Talent. “Wij bieden graag alle hulp en steun die nodig is voor dit belangrijke onderzoek. Wij hopen dat dit in de toekomst er hopelijk voor gaat zorgen dat meer mensen van deze ziekte genezen.”

Alleenstaande ouderen
Er is nog een tweede doel waarmee dit bijzondere Kerstconcert zich van andere concerten onderscheidt. Ook alleenstaande ouderen krijgen de gelegenheid om het concert bij te wonen. Jeannette Kooiman en Margriet Melles van ZorgMies Nederland in Zwijndrecht: “Onze organisatie biedt mantelzorgondersteuning. We zien dat veel alleenstaande ouderen in eenzaamheid leven. Ze komen niet zo vaak meer buiten de deur en raken steeds meer in een sociaal isolement. Met ZorgMies Nederland proberen wij deze mensen de helpende hand te bieden, maar zij kunnen nu ook deze bijzondere avond meemaken.”

Berget Lewis, Lou Prince en Marco Bakker
Om dat voor elkaar te krijgen, zal het bedrijfsleven in Zwijndrecht en omgeving actief benaderd worden met de vraag of zij extra kaarten willen afnemen voor het concert. Het programma ziet er fantastisch uit! Behalve bekende namen als Lou Prince (The Voice Senior), Marco Bakker en Annelies Schep, is er een speciaal gastoptreden gepland van Berget Lewis. De muzikale omlijsting is in handen van André de Jager op orgel en Hans Veldhuizen op vleugel. Voormalig burgemeester van Zwijndrecht Dominic Schrijer zal de feestelijke avond openen.

Vrijdag 13 december, 20.00 uur, Kerstconcert, met medewerking van Inspire2LiveChoir, Berget Lewis, Annelies Schep, Marco Bakker, Lou Prince, voormalig burgemeester Dominic Schrijer, André de Jager en Hans Veldhuizen, Bethelkerk, Rotterdamseweg 73, Zwijndrecht. Inloop vanaf 19.30 uur.

Toegangsprijs: €15,- per persoon. Jeugd t/m 12 jaar: €5,- per persoon. Kaartverkoop via: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl / tel. 06 – 403 292 57 of ZorgMies: info@zorgmies.nl /
tel. 078 – 782 05 60 en Jeda Flowers, Winkelcentrum Passage, Zwijndrecht.