Met Z’n Allen Dienst Bethelkerk

rhdr

ZWIJNDRECHT- Op zondag 19 februari a.s. wordt er in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht een MZA-Dienst gehouden, die er weer veelbelovend uitziet. Dit soort diensten kenmerkt zich door zijn soms unieke manier, die velen aanspreekt en bekend staat als laagdrempelig.

Zo werden er het afgelopen jaar diensten georganiseerd met o.a. Andries Knevel, de Zandtekenaar en een verhalenvertelster. Steeds wordt geprobeerd een dienst te organiseren waar jong, jeugd en oud zich thuis voelt. Deze keer met medewerking van een koor, Gospel Unlimited o.l.v. dirigent, muzikant, zanger Marcel van der Poel. Afgelopen november gaven zij nog een concert in de Bethelkerk om hun eerste lustrum te vieren. Een enthousiaste groep, die flink aan de weg timmert en veel optredens in de agenda heeft staan voor komende periode.

Het thema van de dienst luidt: Gave of Geluk? Predikant René Wouda zal hier nader op ingaan. Klaas Zijderveld is de organist. Deze dienst start om 10.00 uur. U bent van harte uitgenodigd aan de Rotterdamse weg in Zwijndrecht.