Markt Walburg keert definitief terug naar oude locatie

De nieuwe indeling van de weekmarkt in Walburg

ZWIJNDRECHT – Vanaf 22 oktober is de markt van Walburg weer terug op het parkeerterrein aan de Biesbos. Vanwege de werkzaamheden aan dit parkeerterrein was het nodig om de markt enkele maanden te verplaatsen naar een ander gedeelte van het terrein rondom winkelcentrum Walburg. Nu deze werkzaamheden afgerond zijn, keert de markt definitief terug naar de oude locatie.

Wethouder Tycho Jansen (Economie) over de verplaatsing: “De tijdelijke verplaatsing van de markt heeft wel wat gevraagd van de ondernemers die op de markt staan, maar door de goede samenwerking tussen deze ondernemers, branchevereniging CVAH en gemeente is de verplaatsing soepel verlopen en kan er vanaf 22 oktober gewinkeld worden op de definitieve locatie.”

Nieuwe indeling
De markt keert dan wel teug naar zijn oude plek; de indeling is wel anders dan voorheen. De ondernemers van de 70 marktkramen hebben in goed overleg een nieuwe plaats gekregen. Op de markt zelf zijn plattegronden aanwezig van de nieuwe indeling, zodat klanten niet hoeven te zoeken naar een bepaalde marktkraam.

Parkeren

Vanwege de markt mogen er vanaf 22 oktober op donderdag tussen 5.00 en 18.00 uur geen voertuigen geparkeerd staan op het parkeerterrein aan de Biesbos.