Lustrum Passion4kids op 17 april

ZWIJNDRECHT- De voorbereidingen van Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs zijn in volle gang. Op woensdag 17 april vindt dit unieke muziekevenement – naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion – voor de vijfde keer plaats. Net als vorig jaar is het Raadhuisplein in Zwijndrecht het hoofdpodium van Passion4kids.

Kinderen en leerkrachten van groep 5 tot en met 8 van de christelijk kindcentra De Notenbalk, Het Akkoord en De Rank, maar ook een groep PIT’ers, ouders en andere vrijwilligers zijn bevlogen bezig om van Passion4kids weer een prachtig spektakel met zang, spel en dans te maken. Voorafgaand daaraan organiseert PIT de tocht met het verlichte kruis waaraan de kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellenden kunnen deelnemen.

“Passion4kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel en is verbonden met onze christelijke identiteit,” aldus bestuurder Ad Vos van PIT kinderopvang & onderwijs. “We maken graag nog meer mensen deelgenoot van deze bijzondere vertelling over de laatste uren van het leven van Jezus en van hoop voor de toekomst. Het is elk jaar geweldig om Passion4kids te organiseren. Het is mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen, maar ook alle mensen in het publiek zijn. Onze insteek is om met elkaar ook deze lustrumeditie tot een succes te maken.” Zie voor meer informatie https://www.pit-ko.nl/passion4kids