Livestream VVGZ Live bij ATOS TV

ZWIJNDRECHT – Aankomende zaterdagmiddag organiseert VVGZ een livestream voor de actie die zij houden. Bij VVGZ is een paar weken geleden een online veiling van start gegaan waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel. De opbrengst van de veiling gaat naar drie goede doelen: Hersentumorcentrum Erasmus MC, Support Casper en Roparunteam Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Deze goede doelen zijn gekozen door Fred Zwang. Fred is een oud-eerste elftalspeler bij VVGZ die begin dit jaar te horen kreeg dat hij een agressieve hersentumor heeft. Fred speelde acht seizoenen in het eerste en is de vader van de huidige selectiespelers Stefan en Mark.   

Tijdens deze livestream die ook te volgen is op ATOS TV zullen er interviews zijn met onder meer Coen Scheurwater, de initiatiefnemer van deze actie, Burgemeester van der Loo van Zwijndrecht en Jan Willem Zwang, de broer van Fred. Er zijn beelden van en over de goede doelen, zijn er bijdragen van spelers (Ron Vlaar) die items hebben geschonken voor de actie, wordt de uitslag van de loterij bekend gemaakt en volgen we live een aantal items (kavels) die tijdens de livestream aflopen. Verder is er muziek van de DJ DJS4LIFE. De presentatie is in handen van Ronald Poots.

Via de veilingsite vvgzinactie.nl kan er op de items worden geboden, ook tijdens de livestream. De tijden van het aflopen van een item kunnen verschillen. De eindtijden zijn bindend en zullen niet worden verlengd. Voor deze actie kan je ook een bedrag doneren of meedoen aan de loterij. Doe je mee met de loterij dan maak je onder meer kans op een Feyenoord VIP arrangement (skybox) voor een wedstrijd in de eredivisie met meet en greet Ben Wijnstekers of een origineel shirt van het Nederlands elftal met handtekeningen van de spelers. De opbrengst van de loterij (€5 per lot) gaat volledig naar de goede doelen van VVGZ in actie.

De livestream is aanstaande zaterdag 1 mei vanaf 14.00-17.00 uur te volgen op ATOS TV. Kijk bij jouw provider op welke zender ATOS TV te bekijken is (ontvangst ATOS TV) of ga naar www.atosrtv.nl