Koop lokaal met de ZwijndrechtPas cadeaukaart

ZWIJNDRECHT – De ZwijndrechtPas cadeaukaart is vanaf nu bij lokale ondernemers te koop om cadeau te geven. Lokaal kopen is belangrijk. Zo blijven onze winkels open en onze winkelcentra levendig. Al bijna 50 ondernemers zijn aangesloten. Met deze cadeaukaart kies je zelf waar je gaat winkelen, eten, drinken of ontspannen in Zwijndrecht en omstreken.

Wethouder Tycho Jansen: “De ZwijndrechtPas was al belangrijk in Zwijndrecht, omdat we daar als gemeente de kleding- en witgoedregeling voor gezinnen met een laag inkomen op zetten. En voor mantelzorgers de mantelzorgwaardering. De mogelijkheid om deze pas ook in te zetten als cadeaukaart om zo nog meer lokale ondernemers extra te steunen is een welkome aanvulling. Onze Zwijndrechts ondernemers zorgen immers voor kleur en fleur in de winkelcentra en dat willen we graag behouden.”

Hoe het werkt
Het bedrag van de kaart hoeft niet in een keer besteed te worden, het kan ook in gedeeltes. Het saldo van de ZwijndrechtPas cadeaukaart is te bekijken via de saldochecker op zwijndrechtpas.nl. Daar vindt u ook meer informatie en de deelnemende winkeliers. Ook de deelnemende winkeliers voor de kleding- en witgoedregeling en de mantelzorgwaardering zijn op deze website terug te vinden.

Aanmelden
Wie ondernemer is in Zwijndrecht en meer informatie wilt of zich wilt aansluiten bij de ZwijndrechtPas cadeaukaart die kijkt op zwijndrechtpas.nl/aanmelden-ondernemer

Bron gemeente Zwijndrecht