ZWIJNDRECHT Christelijk kindcentrum De Notenbalk van PIT kinderopvang & onderwijs heeft al jarenlang een prachtige natuurtuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen tuinieren en ravotten. In de zomervakantie is de buitenruimte uitgebreid met nog meer uitdagende voorzieningen voor de kinderen.

“We hebben een mooi nieuw plein met een nieuwe zandbak voor de peuters en de kleuters en een ruimte om lekker te voetballen, maar ook diverse zitelementen waar de kinderen gezellig met elkaar kunnen ‘chillen’ en spelletjes doen,aldus directeur Anneke van de Pol van De Notenbalk. Ze heeft nog meer nieuws voor het nieuwe onderwijsjaar. “We bieden Engels van 2 tot 13 jaar in een doorgaande ontwikkellijn. Waar eerst alleen de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 Engels leerden, doen nu ook de peuters en kleuters mee. Zij krijgen les aan de hand van een methode die is gebaseerd op liedjes. Vanaf groep 5 werken we met Stepping Stones. Deze methode sluit prima aan bij het voortgezet onderwijs.

Wilt u meer weten over De Notenbalk, dan bent u van harte welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen over ons kindcentrum stellen. Wij vertellen u met veel plezier hoe wij onze kinderopvang en ons onderwijs vormgeven en waarom wij dit zo doen.”