Kiboe-Hoeve weer alle dagen open

ATOS RTV Kiboe-Hoeve 50 jaar
Archieffoto Kiboe-Hoeve

ZWIJNDRECHT –  De Kiboe-Hoeve en speeltuin zijn vanaf deze week weer elke dag open van 12.00 tot 16.00 uur voor alle bezoekers. Dit is besloten na overleg met de gemeente Zwijndrecht. Uiteraard met inachtneming van de bekende corona-maatregelen zoals de 1,5 meter afstand. Ook zijn er bij zowel de in- als uitgang desinfecteringspalen geplaatst.

De looproute gaat nog steeds eenrichting op maar is hier en daar wat versoepeld wat iets meer discipline vraagt van de bezoekers. De ingang van de Kiboe-Hoeve is nu aan de Parklaan en de uitgang bij de parkeerplaats tussen de sporthal en het zwembad.

Vanwege de maatregelen tegen corona zijn de koffiehoek en de toiletten nog steeds gesloten. De uitgifteplaats voor veevoeder is verplaatst naar het plein bij de fietsenstalling waarbij men naast een 50 eurocent munt ook een eigen bakje moet meenemen.

Wie de Stichting Vrienden van de Kiboe-Hoeve wil ondersteunen, of ook Vriend wil worden, kan een berichtje sturen naar kiboehoeve@dwgroen.nl;  want alle hulp is hier welkom.