Kerst op peuterspeelgroep Schaepmanlaan van Yes! Kinderopvang

ZWIJNDRECHT – De peuters van peuterspeelgroep Schaepmanlaan (in basisschool De Toermalijn) van Yes! Kinderopvang hebben voor de kerstvakantie genoten van het thema kerstmis. Het is helaas altijd maar een korte periode, maar wel een bijzondere. En een mooie gelegenheid om de kinderen wel mee te geven waarom wij kerstmis vieren.

Goede doel
Het verhaal van Dick Bruna werd meerdere malen voorgelezen en ook vele andere boekjes over kerstmis werden behandeld. De kinderen maakten kerstversieringen, zodat het lokaal heel gezellig werd. Dit jaar hebben de kinderen en pedagogisch medewerkers, samen met basisschool de Toermalijn, ook meegedaan met de foute kersttruien actie voor “Save the Children”. Er is voor het goede doel een mooi bedrag opgehaald van 111,15 euro.

Kerstontbijt
In de laatste week voor de kerstvakantie hebben de peuters ook een heerlijk kerstontbijt gehad. Pedagogisch medewerker Cindy: ‘Alle ouders hebben wat lekkers gemaakt of meegenomen. De tafel was mooi gedekt met hun zelfgemaakte placemats en waxinelichtjes en de kinderen hadden hun mooiste kleding aan of een gezellige “foute” kersttrui. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen genoten van al het moois en het lekkere eten. Het was een zeer geslaagde kerstfeest op de peuterspeelgroep. Wij wensen iedereen namens alle peuters en de pedagogisch medewerkers van de peuterspeelgroep Schaepmanlaan hele fijn kerstdagen en de beste wensen voor 2020’.

Kom je ook spelen op de peuterspeelgroep?
Goed nieuws voor de peuters in Zwijndrecht. Op de locatie Schaepmanlaan in Zwijndrecht zijn nog een paar plekjes vrij! Ziet u uw peuter al heerlijk knutselen met allerlei leuke materialen, nieuwe liedjes zingen, muziek maken, buiten spelen, geboeid naar een verhaaltje luisteren, succesvol een moeilijke puzzel maken en met leeftijdgenootjes spelen? Uw peuter zal een fantastische tijd hebben op de peuterspeelgroep en wordt ook nog spelenderwijs voorbereid op de basisschool! De peuterspeelgroep is geopend van maandag t/m donderdagochtend. Meer informatie vindt u op www.yeskinderopvang.nl.