ZWIJNDRECHT- Fotoclub Zwijndrecht viert in september zijn 60 jarig jubileum. Dit vieren zij met een foto-expositie bij KunZt. Voor deze expositie zoekt KunZt verhalen van jubilarissen en dus misschien jou!

Een jubilaris kan van alles zijn. KunZt is dus niet alleen op zoek naar Zwijndrechtenaren die 100 worden, maar ook naar minder vanzelfsprekende jubilea. Heeft je zoon of dochter al een jaar zijn of haar zwemdiploma, ben je al 15 jaar trotse eigenaar van een huisdier, ben je voor de 5e keer opa of oma geworden of heb je een ander mooi jubileum te vieren? Dan komt KunZt graag met jou in contact.

Uit de inzendingen kiezen zij enkele mooie verhalen. Van deze jubilarissen maakt Fotoclub Zwijndrecht een portret, die daarna deel uitmaakt van de expositie. Na afloop van de expositie krijgt de jubilaris zijn portret afgedrukt mee naar huis. Op donderdag 5 september wordt de expositie geopend en zet KunZt de jubilarissen nog even in het zonnetje. Dus heb je dit jaar een mooi, bijzonder of gek jubileum te vieren? Stuur dan voor 5 augustus jouw verhaal naar info@kunztzwijndrecht.nl.