Intrede ds. W. van der Schee in de Hervormde wijkgemeente Lindtse Hof in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Op 1 september 2019 zal de intrede en bevestiging plaatsvinden van ds. W. van der Schee in de Hervormde wijkgemeente Lindtse Hof. De bevestigingsdienst in de Lindtse Kerk zal om 14.30 uur aanvangen en worden geleid door ds. L. Korevaar.

De wijkgemeente Lindtse Hof is op 1 juli 2019 ontstaan na de samenvoeging van de twee wijkgemeenten Open Hof Gemeente en de Lindtse Gemeente. Na  twee jaren intensief werken is op 9 juni jl. in de Pinksterdienst de samenvoeging in een feestelijke dienst gevierd. Toen is ook de nieuwe naam van de nieuwe wijkgemeente Lindtse Hof bekend gemaakt.

Ds. Wim van de Schee komt uit Haarlem en is 52 jaar. Hij is getrouwd en heeft vier volwassen kinderen. In het afgelopen jaar was hij interim predikant in de Vredeskerk  in Katwijk. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in de Tituskapel in Amsterdam ZW.

Vol vertrouwen gaat de Lindtse Hof aan het begin van het nieuwe seizoen samen met een eigen predikant een nieuwe weg op. Wij heten ds. Wim van der Schee en zijn echtgenote Dineke van harte welkom en wensen hen een goede tijd toe in Zwijndrecht.