Inspraak bij toekomst Veerplein

ZWIJNDRECHT- Inwoners van Zwijndrecht, maar ook bezoekers van het gebied en andere belangstellenden kunnen tot en met dinsdag 16 oktober reageren op de plannen over de toekomst van het Veerplein. De kademuur voor Zomerlust en het Veerplein en een gedeelte van het Maasplein moet vervangen worden voor het verbeteren van de veiligheid. De gemeente ziet dit als een kans om tegelijkertijd een visie op te stellen voor het hele gebied. Het concept voor de visie ligt ter inzage tot en met 16 oktober. De gemeente organiseert een inloopbijeenkomst op 24 september.

Wethouder Jos Huizinga (Ruimtelijke ontwikkeling): “Veerplein en omgeving heeft een historische waarde met prachtig zicht op Dordrecht. Zwijndrechtenaren, maar ook bezoekers verblijven hier graag, omdat er aan de rivier altijd wat te zien is. De ruimte is er nu rommelig. Met een nieuwe inrichting kunnen we daar veel aan verbeteren.”

Mail de reactie naar veerplein@zwijndrecht.nl of stuur een brief naar Gemeente Zwijndrecht, Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht.