Inschrijving Verkerkloop vanaf 18 januari

De inschrijving voor de 42ste editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht is vanaf vrijdag 18 januari geopend . Het hardloopevenement vindt plaats op woensdagavond 15 mei en biedt plaats aan 3500 hardlopers van jong tot oud. Inschrijven voor de 5 en 10 km en de bedrijvenloop is mogelijk via www.verkerkloop.nl

De 42ste editie van de Verkerkloop bestaat traditiegetrouw uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 en 10 kilometerloop voor bedrijventeams. Nieuw in deze editie is de toevoeging van de 10 km voor bedrijventeams.

Inschrijven mogelijk vanaf 15 januari
Inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en bedrijventeams is mogelijk vanaf vrijdag 18 januari en gebeurt volledig digitaal via www.verkerkloop.nl. De inschrijving is geopend tot en met zondag 12 mei. Deelname aan individuele loop kost €7,50, bedrijventeams betalen € 200,- per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven, deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.