Inloopbijeenkomst over het project Noordoevers

ZWIJNDRECHT –  De gemeente Zwijndrecht organiseert een inloopbijeenkomst over het project Noordoevers op woensdag 14 juni in de kantine van voetbalvereniging VVGZ. Tijdens de inloopbijeenkomst gaat de gemeente met belanghebbenden en geïnteresseerden in gesprek over het ontwerpbestemmingsplan. Hierin staat zowel hoe de plek gebruikt en wat er gebouwd mag worden. Ook zal de gemeente de aanwezigen op de bijeenkomst het schetsontwerp voor de woningbouw laten zien.

De gemeente streeft naar vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad in het vierder kwartaal van dit jaar. Voordat het zover is, zal het ontwerpbestemmingsplan Noordoevers officieel ter inzage liggen. Zodra de termijn hiervoor bekend is zal deze door de gemeente gepubliceerd worden in onder meer het Stadsnieuws en de online nieuwsbrief Noordoevers.

Op de hoogte blijven
Wie op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan dit doen door zich aan te melden voor de nieuwsbrief van de gemeente over de Noordoevers. Op de website www.zwijndrecht.nl/noordoevers staat een link voor deze aanmelding.

Info
Inloopbijeenkomst project Noordoevers op 14 juni tussen 16.30 en 19.30
Locatie: kantine voetbalvereniging VVGZ Noordpark 5 Zwijndrecht

Bron gemeente Zwijndrecht