Het Tekenfeest zaterdag 7 maart in KunZt

ZWIJNDRECHT-Op zaterdag 7 maart organiseert KunZt het Tekenfeest, een middag vol met leuke activiteiten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar in het gemeentehuis. Dit gratis kinderevenement is een onderdeel van de expositie van illustratrice Helen van Vliet. Speciaal voor deze middag geeft Helen van Vliet zelf twee tekenworkshops. Ook organiseert Elseline Knuttel tijdens het Tekenfeest twee ‘Mini Moppen Festivals’. Helen van Vliet schreef samen met Elseline Knuttel en Agnes Wijers Het kloeke Moppenboek. Dit theaterleesboek staat vol moppen die je samen opvoert. 
 
Naast de workshops kunnen kinderen JOGG fruitvlinders maken en is er een tekentafel! Ook ouders kunnen zich in de tussentijd vermaken met de workshop ‘Voorlezen’. Deze workshop wordt tijdens deze middag meerdere keren gegeven door Bibliotheek Zwijndrecht.

Workshops en tijden

  • Tekenworkshop:

13:45 – 14:30 uur (4-7 jaar)
14:45 – 15:45 uur (7-12 jaar)

  • Mini Moppen Festival:

14:00 – 14:45 uur (8-12 jaar)
15:00 – 15:45 uur(8-12 jaar)

Inschrijven
Voor zowel de Tekenworkshops als de Mini Moppen Festivals is inschrijven verplicht vanwege beperkte plekken. Inschrijven kan bij m.schoonen@zwijndrecht.nl o.v.v. naam, leeftijd en workshop. Deelname is gratis.

Prijsuitslag illustratiewedstrijd 16:00 uur
Om 16.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt van de illustratiewedstrijd. Heeft uw kind nog geen tekening ingeleverd? Inleveren kan tot maandag 2 maart bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u hier nog tekenvellen ophalen voor de wedstrijd.

Op woensdag 11 maart geeft Helen van Vliet een tekenworkshop voor volwassenen en neemt u meer door haar expositie. De workshop is van 13: 45 – 15:30 uur en kost 8 euro. Plaatsen zijn beperkt, aanmelden kan via m.schoonen@zwijndrecht.nl.