ZWIJNDRECHT – Ook dit jaar is er weer een groot wijkfeest op zaterdag 13 juli van 10.00 – 17.00 uur bij winkelcentrum Kort Ambacht aan de Kort Ambachtlaan. Een wijkfeest voor jong en oud, voor en door bewoners georganiseerd. En iedereen is van harte welkom!

Op het wijkfeest is van alles te beleven zoals een braderie, diverse kraampjes, oude ambachten en een kleine rommelmarkt. Ook zijn er gratis activiteiten voor de kinderen zoals een springkussen, schminken, suikerspinkraam en ijsjes. En er is een gratis loterij voor kinderen en volwassen waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Tekenwedstrijd
Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd met als thema ‘Iets doen voor je wijk’. Wethouder Tycho Jansen maakt om 15.00 uur op feestelijke wijze de uitslag van de tekenwedstrijd bekend, met natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar of winnares.

Kraampje huren
Er kunnen nog kraampjes gehuurd worden. Voor de hele dag kost dit slechts € 15,00. Interesse, bel dan naar 06 – 4982210 of e-mail naar info.wijknetwerk.ka@gmail.com.

Organisatie
Dit feest wordt georganiseerd door de bewoners van Wijknetwerk Kort Ambacht. PAK AAN! Zwijndrecht ondersteunt dit leuke initiatief en zal aanwezig zijn bij het wijkfeest. Samen met de bewoners van het wijknetwerk bemannen zij die dag een kraampje. Hier kunnen bewoners terecht met ideeën en initiatieven voor de straat of buurt of aangeven wat ze belangrijk vinden voor hun wijk.