Gratis waardebon voor energiebesparende producten

ZWIJNDRECHT – Inwoners van Zwijndrecht met een grondgebonden koopwoning ontvangen deze week een waardebon van € 70,- in de brievenbus! De waardebon kan gebruikt worden om energiebesparende producten aan te schaffen bij bouwmarkten en webwinkels. Naast de waardebon zijn inwoners ook uitgenodigd voor aantrekkelijke groepsaankopen. Met succes! Er zijn inmiddels al ruim 600 offertes opgevraagd.

Vanwaar deze actie? Vanuit de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) is subsidie beschikbaar gesteld. De gemeente Zwijndrecht heeft hiervoor het bedrijf Winst uit je Woning BV ingeschakeld. De gemeente wil huiseigenaren op deze manier helpen bij het energiezuinig maken van hun koopwoning.

Waardebon van € 70,-

In totaal is € 211.691,- budget beschikbaar. Als het budget op is, vervalt de actie. Op  winstuitjewoning.nl kunnen inwoners terecht voor meer informatie. Wacht niet te lang met aanschaffen. Op = Op!Grootschalige advies- en inkoopactie

Inwoners kunnen zich inschrijven voor een inkoopactie van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas en het waterzijdig inregelen van cv-installaties. Daar komt bij dat voor isolatiemaatregelen 30% subsidie beschikbaar is. Alle woningeigenaren met een eigen dak in Zwijndrecht kunnen zich tot 31 juli 2020 vrijblijvend inschrijven voor de actie. Het inschrijven voor de inkoopactie en informatie over de waardebon is te vinden op winstuitjewoning.nl


Geen elektriciteitsrekening meer met zonnepanelen

Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen is zeer interessant en loont voor alle woningeigenaren. De prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren sterk gedaald. Dankzij verbeterde techniek en lagere prijzen ligt de terugverdientijd van zonnepanelen tussen de 6 tot 8 jaar. Daarna profiteren inwoners nog ruim 20 jaar van gratis groene stroom van hun eigen dak.

Meer comfort en lagere lasten door waterzijdig inregelen van de cv

De meeste radiatoren in de huizen zijn slecht afgesteld. Hierdoor worden sommige kamers snel bloedheet en andere slechts traag warm. Daarnaast verbruikt een slecht afgesteld systeem vaak veel meer gas dan nodig. Lokale installateurs zijn beschikbaar om cv-systemen optimaal in te regelen. De inkoopactie biedt ook ‘doe-het-zelf kits’ voor de handige klusser.

Vragen?

Bewoners met vragen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan tot 31 juli via winstuitjewoning.nl.