Gewapende overval bij de Aldi in de Passage

ZWIJNDRECHT – Maandagavond heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij de Aldi in winkelcentrum de Passage in Zwijndrecht. De dader is er met een nog onbekende buit te voet vandoor gegaan.

Het is kort na 19:30 uur als de politie melding krijgt van een overval. Als agenten aankomen in de Passage, treffen zij een zeer geschrokken medewerker en meerdere getuigen aan. De dader zou gedreigd hebben met een vuurwapen en eiste geld van de kassamedewerker. Daarna vluchtte de man de winkel uit in de richting van de Vermeerstraat.

Uitgebreid signalement
Getuigen verklaren dat de man eerst een rondje zou hebben gelopen in de winkel en toen pas zijn bivakmuts op deed voor de overval. Daarom is er van hem een uitgebreid signalement: rond 18 jaar oud, 1.75 lang, donker getint, kort zwart kroeshaar, sproeten, een stevig postuur. Hij droeg een zwarte jas, een hoodie, zwarte schoenen, een bivakmuts en had een zwarte tas bij zich. De politie komt graag in contact met iedereen die deze man heeft gezien, tips of camerabeelden heeft waar de persoon op staat. Telefoon 0900-8844.

Bron Politie