Geboorte nieuws op de Kiboe-hoeve

Van L/R Nicky, Stefan Hoogvliet, Lydia Bijnagte en Wim

ZWIJNDRECHT – Lente en jonge dieren dat gaat altijd samen. Na een jaar rust en verbouwing is er op de vernieuwde Parkboerderij de Kiboe-hoeve volop jong leven te bewonderen. Niet alleen de dwerggeitjes hebben inmiddels lammeren rondlopen maar ook de schapen hebben voor lieve lammetjes gezorgd. Volg de facebook pagina van de Kiboe-hoeve voor het laatste nieuws.

Voorlopig als kers op de taart hebben we Peppa en Olivia op de boerderij kunnen verwelkomen. Deze twee landvarken biggen hebben nog een tijd bij hun moeder gezeten en hebben op de Kiboe-hoeve een vernieuwd onderkomen met een flinke zandbak als hun nieuwe woning gekregen. De komst van de biggen is mogelijk gemaakt door C. Hoogvliet & zn b.v. In het kader van hun 100 jarig bestaan heeft de Stichting een mooi geldbedrag gekregen waarmee naast de biggen ook andere dieren zijn aangeschaft. De mooie namen van de biggen zijn door de medewerkers van Drechtwerk Groen bedacht en op de foto is goed te zien dat de varkens al helemaal door de Kiboe-hoeve familie zijn opgenomen.

Activiteiten
Wilt u de dieren komen bekijken kom dan naar de boerderij waar we op 1 juni ons 55-jarig bestaan vieren. Maar ook op Koningsdag zal de boerderij mee feesten. Maar als eerste is de traditionele Paas speurtocht op 2e Paasdag aan de beurt. En die wordt weer als vanouds
mede georganiseerd door Verhage van de Kort Ambachtlaan.

Bron Kiboe-hoeve