ZWIJNDRECHT – Vrijdagmiddag 12 juli reikt burgemeester Hein van der Loo van de gemeente Zwijndrecht de VrijwilligersPas uit aan een aantal bijzondere vrijwilligers. De uitreiking vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur bij Xiejezo,  Grote Beerstraat 10, 3331TB in Zwijndrecht.

Dit jaar is er voor het eerst een Zwijndrechtse uitreiking van de VrijwilligersPas. De Vrijwilligerspas wordt uitgegeven door Spui93 en deze feestelijke middag wordt georganiseerd in samenwerking met Zwijndrechtvoorelkaar en Diverz. Zwijndrechtvoorelkaar is het platform voor vrijwilligerswerk in Zwijndrecht. Aanbod van en vraag naar vrijwilligerswerk in Zwijndrecht komt hier samen.

Met dank aan de ondernemers
“Zonder vrijwilligers ligt het land stil en zonder ondernemers is er geen VrijwilligersPas”, stelt Anja Wever, communicatiemedewerkster van SPUI93. “Ieder jaar is het een uitdaging om een leuk kortingenpakket samen te stellen voor de vrijwilligers. Maar het is weer gelukt!

Iedereen is welkom!
Alle organisaties die de VrijwilligersPas afnemen hebben een uitnodiging ontvangen om deze uitreiking samen met hun vrijwilligers bij te wonen. Neem je als organisatie die met vrijwilligers werkt de pas (nog) niet af dan ben je ook van harte welkom bij deze uitreiking. Mogelijk wil je meer weten over de VrijwilligersPas, maar ook om te ontmoeten en te netwerken bent u als organisatie van harte welkom bij de uitreiking van de VrijwilligersPas 2019 – 2020! Graag aanmelden bij Melanie Barbier, projectcoördinator Zwijndrechtvoorelkaar via info@zwijndrechtvoorelkaar.nl of via 06-82324084.