ZWIJNDRECHT – De leerkrachten van christelijk kindcentrum De Bron van PIT kinderopvang & onderwijs hebben hun verjaardagen groots gevierd. Het kindcentrum werd voor een dag omgetoverd in een echt circus.

De kinderen van de groepen werden gemixt waarna jong en ouder in de ochtend samen een circuscircuit hebben afgelegd onder leiding van medewerkers van circus Tadaa!. Van acrobatiek en balanceren tot fietsen en goochelen en nog veel meer. Na een gezellige lunch konden de kinderen kiezen met welke circusactiviteit ze aan de slag wilden. In groepjes bedachten ze een eigen circusact en oefenden ze met hulp van de grote groep hulpouders van De Bron. Die zorgden er onder veel meer voor dat de kinderen werden geschminkt en de juiste kostuums kregen, zodat ze op tijd klaar waren om hun kunsten te vertonen.

Om 14.00 uur barstte het spektakel voor het hooggeëerde publiek los. Hiervoor was het speelleerplein van De Bron veranderd in een echte circuspiste. Zo’n optreden is best spannend om te doen, maar de kinderen trakteerden ouders, familie en andere bekenden op een fantastische circusshow vol zang, dans en bijzondere acts. Het publiek reageerde enthousiast en beloonde de circussterren, van vrolijke clowns tot lenige acrobaten, met een staande ovatie. Wat een talent!