ZWIJNDRECHT- Op vrijdagmiddag 24 mei werd de expositie ‘Identiteit’ in KunZt Zwijndrecht geopend. De expositie bevat onder meer portretten, kleibeelden en foto’s. Deze kunstwerken zijn gemaakt door de Develsteinleerlingen van het VMBO-T-eindexamen die werkten aan het landelijke eindexamenthema.

Voor iedereen is identiteit anders. Iedere leerling heeft zijn of haar eigen identiteit aan het kunstwerk gegeven. Dit is te zien in de diversiteit van de kunstwerken die geëxposeerd worden.

De opening van de expositie werd verzorgd door Wethouder Jolanda de Witte en Rapper Thayrence. Oud-Develsteinleerling Gabriela de Graaf vertelde over haar identiteit en haar Instagramaccount waarmee zij erg actief en succesvol is. De gasten in de zaal mochten na afloop van haar verhaal vragen stellen.

Na de officiële opening konden de aanwezige gasten onder genot van een hapje en drankje de expositie bekijken. DJ’s LUNIC en Torex verzorgden de muziek tijdens de opening. De expositie Identiteit is nog tot en met 14 juni te zien in KunZt Zwijndrecht. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.